Olsonic erbjuder ert företag allt inom effektiva print- & presentationslösningar.

Rätt maskin på rätt plats. Det är lite av vår specialitet. Vi utgår alltid ifrån era önskemål och behov. Tillsammans går vi igenom vårt förslag på utskriftslösning för framtiden - med parametrarna kvalitet, ekonomi och miljö i fokus. Vår passion är att investera i långvariga kundrelationer.

Olsonic är ett av få företag i landet som innehar HP:s högsta certifiering HP PartnerONE inom print och service och utsedda till Sveriges enda HP ambassadörer. Detta garanterar bästa möjliga service till lägsta pris inom skrivar- toner- och servicetjänster.

Olsonics vision har alltid varit att kunna presentera och leverera den senaste tekniken med maxial tidsbesparing för användaren. Därför valde vi att starta vår egna AV-avdelning för över 10 år sedan. Behovet av det miljöriktiga valet, digitala möten, har aldrig varit större än nu.

Som en röd tråd genom hela affärsidéen ligger kundfokus. Det ska vara enkelt att vara kund hos Olsonic. Vi erbjuder därför så gott som allt för er arbetsplats, allt från ergonomi till kontorsmaterial.

Olsonic har sina anor från 1973, då Olsson Data grundades. 1999 förvärvade Niklas Rydbeck majoriteten av Olsson Data och företaget Dasic, varvid Olsonic AB föddes.